Ладата стои там от няколко месеца  Стар ВАЗ 2103, без

...
Ладата стои там от няколко месеца  Стар ВАЗ 2103, без
Коментари Харесай

Сигнал до Флагман.бг: Няма ли кой да разкара тази таратайка от бул.Мария Луиза в Бургас

Ладата стои там от няколко месеца 

Стар ВАЗ 2103, без номера, бяла на цвят, от няколко месеца е изоставен на бул. " Мария Луиза " против ул. " Пробуда " , алармира нашият четец Руси Василев. Той изпраща и няколко фотоси на автомобила и упорства да се вземат ограничения, да се репатрира, тъй като пречи на придвижването и основава предпоставки за ПТП.
 Паякът не вдигал коли без номера, тъй като нямало кой да заплати за услугата
" Тази остаряла лада се появи преди няколко месеца. Изглежда като изоставена. Няма номера, мотор, седалки. Колата пречи на движението- при ляв завой от бул. " Мария Луиза " към ул. " Пробуда ", колите които се движат напряко би трябвало да понижат или спрат, тъй като това МПС пречи. Помолих пътните служители на реда дежурещи наоколо да подадат сигнал до общината, но те споделиха че не е тяхна работа. Подадох сигнал и на общинския паяк, само че те не вдигали коли без регистрационни табели. Нямало кой да заплати разхода, обясниха ми те. Оказва се, че действително няма по какъв начин тази кола да се махне от там ", написа Руси Василев.
 Преди няколко месеца автомобилът бил изоставен, по-късно детайлите му почнали да изчезват един по един
В първия работен ден Флагман.бг ще ревизира кой е отговорникът за премахването на този автомобил и за какво служби си трансферират взаимно отговорността.

Пишете ни на или "
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР